Resa och boende

Hjälp och tips gällande resa och boende vid studier hos Bergqvist

Boende

Eftersom våra utbildningar är flexibelt upplagda, med lärarledda omgångar på skolan som varvas med distansstudier och praktik på hemorten, behöver många tillfälligt boende under de skolförlagda veckorna. I Linköping har Bergqvist sedan många år ett kontaktnät med privatpersoner som hyr ut rum till elever som studerar på vår skola för cirka 250 kronor/natt. Vill man kosta på sig lite lyxigare boende har vi också specialavtal på hotell i närheten av skolan i Linköping.
I Malmö och Stockholm har vi i dagsläget inga liknande specialtips gällande boende.

Resa och förbindelser

Linköping
Vi har fri parkering vid skolan. Skolan ligger en kort bussresa från Linköpings station så det är också lätt att komma till oss med fjärrbuss eller tåg.

Malmö
Vi har betalparkering vid skolan och på gatorna runt skolan är det gratis parkering.Kommer du till Malmö med tåg eller fjärrbuss kan du komma vidare till skolan via lokalbussar.

Stockholm
Det finns betalparkering i närheten av skolan. I övrigt finns det gott om kommunikationsalternativ till skolan som ligger i närheten av stationer för tunnelbana, pendeltåg och tvärbana. Det finns också busshållplats i närheten.